A bódult úriembert egy lopási ügy miatt akarták kikérdezni. Hosszú évekre börtönbe kerülhet.

Egy tíz kilós irodai székkel támadt rá a rendőrökre egy férfi Encsen, akit lopás miatt próbáltak elfogni az otthonában. A Tények riportja szerint a férfi megpróbált elmenekülni, mire a nyomozók felszólították, álljon meg, ám erre a férfi megfordult és egy irodai széket vágott az egyik rendőrhöz, akinek zúzódásai lettek.

A család azonban másképp emlékszik a történtekre. A férfi élettársa azt állítja, barátja csak arrébb akarta rakni a széket, majd a rendőr támadt ő rá.

Szakértői vélemények súlyos fogyatékosságot állapítottak meg nála, a fiam írni, olvasni sem tud, mégis lecsukták

 nyilatkozta a gyanúsított édesanyja.

Az encsi férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését, az ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszakkal és könnyű testi sértéssel vádolja, ami miatt hosszú évekre börtönbe kerülhet.

Az eset még februárban történt. A bódult férfi egyébként társaival többször lopott az egyik élelmiszerboltból, és a biztonsági kamerák felvételei alapján a rendőrök fel is ismerték, ezért próbálták meg a házát átkutatni. A gyanúsított pedig ezután ütötte meg menekülés közben egy székkel a nyomozót. Ugyanakkor a család több tagja is állítja, hogy épp a rendőr támadt rá a férfire.https://pulsembed.eu/p2em/0ATnBBj45/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük