16 év után búcsúzik az RTL Klub időjósa

Sharing is caring!

Ma láthatjuk utoljára a tévében az RTL Klub időjósát. Véber István meteorológus több mint másfél évtized után nemcsak a csatornának, de a televíziózásnak is búcsút int.

Fotó: RTL Klub

Szeptember 11-én láthatják az RTL Klub nézői utoljára a képernyőn Véber Istvánt. A 39 éves közkedvelt meteorológus távozására az esti Híradó után derült fény, távozásáról a csatorna közleményt is kiadott. A csatorna népszerű időjósa, aki a Híradóba is készített anyagokat, az informatikai szektorban folytatja karrierjét.

– Szerencsésnek mondhatom magam, mert az RTL Klubnak köszönhetően az elmúlt 16 esztendőben a hivatásomnak: a meteorológiának élhettem. Köszönettel tartozom a csatorna vezetőségének éppen úgy, mint azoknak a háttérben dolgozó szakembereknek, akikkel a napi adásokat együtt készítettük. Most eljött az idő, hogy az eddigi hobbiból hivatás, míg a jelenlegi hivatásból hobbi legyen – mondta az időjós.

Véber István utódjának kiválasztása már megkezdődött, az új képernyős érkezéséig a nézők Pataki Zitától értesülhetnek a várható időjárásról.

Indirekt/Femina

Facebook Comments