3 csillagjegy, akinek nagyon rossz lesz a 2020-as év vége!

Sharing is caring!

Már csak pár hónap van hátra a 2020-as évből, a csillagok állása szerint pedig néhány csillagjegynek ez az utolsó időszak nem lesz könnyű és egyszerű.

Ikrek

A következő három hónapod tele lesz érzelmekkel. Átvizsgálod azokat a történéseket, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, és most próbálod megoldani.

Erőteljes lelki fejlődésen fogsz átmenni, sokkal határozottabb leszel, és valósággal kivirulsz. Kissé nehezen fogsz bánni a túláradó érzelmeiddel, de mint mindent, ezt is megoldod valahogy.

Oroszlán

Ha nem hallgatsz a szívedre, és a megérzéseidre az év végén kisebb betegségekkel kell szembenézned. Hidd el végre, hogy az intuíciós megérzéseid nagyon jól működnek, csak figyelned kell rájuk.

Hallgass a belső hangodra, és akkor sokkal könnyebb lesz az életed. Járj felemelt fejjel, mosolyogj, és tárd ki a szíved nap mint nap, meglátod az egész életed meg fog változni.

Skorpió

Az év utolsó hónapjaiban egy nagyon világos kép fog kirajzolódni előtted arról, hogy kik azok a személyek, akikkel továbbra is érdemes kapcsolatot fenntartanod.

Dönts szabad akaratod szerint, viszont előbb tedd a szívedre a kezed!

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük