4 ok, amiért a fiatalabb nőket választják a pasik

Sharing is caring!

4 ok, amiért a fiatalabb nőket választják a pasik

Vannak, akik még mindig furcsának találják azt, ha egy idősebb férfi egy fiatal nővel ismerkedik. Ebben a helyzetben is fennáll a kettős mérce, a fordított eset a mai napig tabutémának számít.

Annak, hogy miért választ egy idősebb férfi fiatalabb nőt, számos oka lehet, és ezek közül nem mindegyik pozitív.

Kalandvágy

Vannak olyan idős férfiak, akik már nem tartós, komoly kapcsolatra vágynak, hanem könnyű kalandokra. A fiatal nők nyitottabbak az ilyen alkalmi estékre.

Kapuzárási pánik

Sok férfi esik pánikba akkor, mikor eléri az érettebb kort. Van, aki ilyenkor edzésbe kezd vagy karriert vált, mások alkalmi kalandokba bonyolódnak. Így próbálják bebizonyítani maguknak, hogy még ők is fiatalok és rengeteg lehetőség van előttük az életben.

Önértékelési problémák

Ha valakinek nincs elég szoros kapcsolata önmagával, akkor hajlamos lehet másoknál keresni a megerősítést. A fiatalabb nők figyelme képes feldobni az ilyen férfiak önbizalmát ideig-óráig.

Az öregedéstől való rettegés és a fiatalság vonzereje

Az időskor mindenkit bizonyos szintű félelemmel tölt el. Egy új életszakasz, az ismeretlen, amivel nehéz szembenézni. A fiatal lányok még tele vannak életenergiával és reményekkel, amitől néhány férfi újra képes fiatalnak érezni magát.

(forrás)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük