A 94 éves David Attenborough regisztrált az Instagramra, hogy ott is figyelmeztessen: baj van

Sharing is caring!

Videókat fog készíteni a klímaváltozásokkal kapcsolatos legfőbb problémákról, de ajánlásokat is megfogalmaz majd.

David Attenborough vagyok, az elmúlt hatvan évben találkozhattak velem a rádióban és a televízióban, de ez az első alkalom, hogy itt vagyok az Instagramon is.

Azért vagyok itt, és azért tanulom most meg a kommunikációnak ezt a számomra új formáját, mert mind tudjuk, hogy a világ nagy bajban van.

Kontinensek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok haldokolnak, halak tűnnek el az óceánokból, a listát pedig sokáig lehetne folytatni.

De tudjuk, hogy mit lehetne tenni, ezért is próbálom most ki a kommunikációnak ezt a számomra új formáját. A következő hetekben több videót is felveszek, ezekben pedig elmagyarázom, mik a problémák, és hogyan kezelhetjük őket. Csatlakozzanak hozzám, vagy ahogy régen a rádióban mondtuk mindig: maradjanak velünk!

A világhírű brit természettudós, David Attenborough 94 évesen regisztrált az Instagramra, mert bízik benne, hogy változásra inspirálhatja az embereket.

David Attenborough vagyok, az elmúlt hatvan évben találkozhattak velem a rádióban és a televízióban, de ez az első alkalom, hogy itt vagyok az Instagramon is

– mondja a beköszönő videóban. “Azért vagyok itt, azért tanulom a kommunikációnak ezt a számomra nagyon új formáját, mert mindannyian tudjuk, hogy a világ nagy bajban van. Kontinensek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok haldokolnak, halak tűnnek el az óceánból, és a listát még nagyon sokáig lehetne folytatni. De tudjuk, hogy mit lehetne tenni: a következő hetekben több videót is rögzítek, amelyekben elmagyarázom, mik a problémák és hogyan kezelhetjük őket. Csatlakozzanak hozzám, vagy ahogy a rádióban mondtuk mindig: maradjanak velünk” – mondta a felvételen.

A videó melletti bejegyzésben az áll, hogy bár Attenborough kifejezetten erre a felületre készíti majd ezeket a videókat, a fiók működtetésében “Jonnie és Colin” (azaz Colin Butfield és Johnnie Hughes) segít majd, akik korábban együtt dolgoztak a természettudóssal az Egy élet a bolygónkon című műsorban.

Facebook Comments