A Covid-osztályon házasodott össze egy pár, a pap telefonon keresztül adta őket össze

A Covid-osztályon házasodott össze egy pár, a pap telefonon keresztül adta őket össze

Sharing is caring!

Mivel a férfi tünetei súlyosabbak, nem lehetett máshogy megtartani az esküvőt.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Miközben sok esküvőnek keresztbe tett a koronavírus-járvány, addig Madridban egy kórház Covid-osztályán mondta ki a boldogító igent egy pár. Már a lánykérés is ott volt, a súlyos állapotban lévő 70 éves férfi cseten kérte meg az asszony kezét. A pár mindkét tagja fertőzött, de külön osztályon kezelik őket, mert a férfi rosszabbul van, még a beszédét is segíteni kell.

“Természetesen igent mondtam, ez volt életem álma” – mondta a friss feleség, Rosario, aki azt hangoztatta, hogy reméli, hamar túljut férje a betegségen. A szertartást telefonon keresztül vezette le a pap – mutatta be az RTL Klub Híradója.

Spanyolországban több, mint hárommillió fertőzöttje van már a vírusnak, és 60 ezernél is többen haltak meg miatta.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Facebook Comments