A kaliforniai játékos otthonában ült, amikor egy gellert kapott golyó áttörte az ablakot. A töltény a fejhallgatójába csapódott, neki viszont egy hajszála sem görbült.

Rémisztő történetet osztott meg az Enough_Dance_956 nevű Reddit-felhasználó a minap. A kaliforniai videójátékos arról írt a világ egyik legnagyobb internetes fórumán, hogy nagy valószínűséggel a fejhallgatójának köszönheti, hogy életben maradt.

A fiú otthonában ült ugyanis, amikor azt érezte, hogy valami nekipattan a fejhallgatójának. Hamar kiderült, hogy egy gellert kapott golyó az, amely az ablaküvegen is lyukat ütött. A fiatal játékos fel is töltötte a képet a megsérült fejhallgatóról, amit a jelek szerint éppen azon a részen talált el a töltény, ahol az eszköz rásimul a fejre. Az érintettnek ennek ellenére egy haja szála sem görbült.

© Enough_Dance_956

TechRadar szerint feltételezhető, hogy valaki a környéken „gyakorolt”, a lövés azonban olyan pocsékul sikerült, hogy egy ember majdnem meghalt miatta. A játékos egyébként kizártnak tartja, hogy szándékosan lőttek volna rá, de így is sokkos állapotba került. Az ügyet a helyi rendőrség vizsgálja.

A kérdéses fejhallgató a Razer gyártmánya.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.