Hosszú ideje küzd házasságuk megmentéséért Kulcsár Edina és Szabó András Csuti, de kapcsolatuk még mindig nincs biztonságban. Egyre nyíltabban beszélnek arról, hogy válságba kerültek és nagy változásokon mennek keresztül. Edina teljesen összetört a tavalyi év terhei alatt, s bevallása szerint még mindig nem heverte ki a sok megpróbáltatást, ami a házasságát sem kímélte.

Csuti sem tagadta lapunknak a tényt: problémákkal küzdenek.

– Edinával hoztunk egy döntést, megbeszéltük, hogy most kicsit befelé fordulunk, és dolgozunk azon, hogy javítsunk a kapcsoltunkon. Mindent leírtam a posztomban, a feleségem mélypontra került, próbálok neki megadni minden támogatást, de időre van szükségünk. A részletekbe azonban nem szeretnék belemenni – nyilatkozta lapunknak az üzletember, hozzátéve: nehéz helyzetbe kerültek Edinával.+

– Közhelynek tűnhet, de az ő esetükben a sok munka a kapcsolat kárára ment. A kezdetektől problémákkal küzdöttek, amelyek kijavításán eddig nem dolgoztak igazán. Több üzletet tartanak egyszerre kézben, a sok munka mellett nem szenteltek elég figyelmet a kapcsolatuknak – árulta el egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

Csuti elismerte, sokat kell tenniük ennek érdekében.

– Tudom, hogy sokat vétettem Edina ellen, de dolgozom rajta, hogy jobb ember legyek. Ott vagyok neki, ha szüksége van rám, de ha egyedül lenne, mert gondolkodni szeretne, azt is tiszteletben tartom – válaszolta az üzletember.

A házaspár helyzetét nehezíti, hogy életük több ponton is összeforrt. A két gyermek, Medox és Nina elválaszthatatlan kötelék marad kettejük között, és az anyagi kérdéseket is jól át kell gondolniuk. Egy esetleges válóper a lelki megpróbáltatásokon túl sok más kellemetlenséggel járna. A házaspár közösen építette fel álmai otthonát, ráadásul az üzleti életben is együtt értek el sikereket, ami szintén egymáshoz köti őket.

Az még nyitott kérdés, hogy meg tudják-e menteni a házasságukat vagy beadják a válókeresetet, de az biztos, hogy komoly változások elé néznek.

„Kinek, hogy telt az első pár napja a 2022-es évből? Szerintem nekem beletelik egy évbe, ameddig kiheverem a tavalyit. Persze, nem volt olyan felhőtlen, hogy itt mosolyogjak ezen, de sírtam eleget. Itt az ideje megtanulni ismét mosolyogva venni az akadályokat, és szeretettel várni a változások hozta reménnyel teli jövőt” – írta a közösségi oldalán Edina, aki többször vallott követőinek rossz lelki állapotáról.

Most Csuti is leírta, min megy keresztül, miként látja saját helyzetét.

„Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom” – utalt a nejére Csuti, aki a jelek szerint úgy érzi, neki kell többet tennie a kapcsolatuk megmentéséért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.