A Fradi kérése: Ronaldóék ellen mindent bele, de aztán mindenki irány haza

Sharing is caring!

A 21.00 órakor kezdődő Ferencváros–Juventus meccs kapcsán az FTC elnöke, Kubatov Gábor már kedden kérte a szurkolókat a járványügyi előírások betartására, szerdán pedig az éjszakai kijárási korlátozás témakörében adott ki közleményt a klub.

„A Juventus elleni mérkőzés vége után haladéktalanul induljon haza minden szurkolónk és ne szakítsa meg útját – fogalmaz a Ferencváros a fradi.hu-n közzétett közleményében. – Arra kérjük minden szurkolónkat, aki kilátogat a Juventus elleni BL összecsapásra, hogy a találkozó lefújása után haladéktalanul induljon haza, útját pedig egyszer se szakítsa meg és válassza a legrövidebb utat. Azt is kérjük, feltétlenül őrizze meg jegyét. A Juventus elleni jegy egyben a Barcelona elleni mérkőzésre szóló bérlet, de ennél is fontosabb  a kijárási korlátozás szempontjából, hogy közúti vagy más módon történő hazautazás közbeni ellenőrzéskor be tudja mutatni a jegyét és személyes iratait, illetve szállásfoglalását. Szurkolóink ezzel tudják igazolni, hogy jelen voltak a Juventus elleni mérkőzésen, valamint azt is, hogy hová tartanak.”

A közlemény végén a Ferencváros még egyszer leszögezi: a legfontosabb, hogy a mérkőzés végén azonnal induljanak útnak a szurkolók, s hogy közvetlenül, rövid úton, megszakítás nélkül tartsanak lakóhelyükre vagy tartózkodási helyükre vagy szálláshelyükre.

Az FTC honlapja egy másik közleményben arról is tájékoztatta a drukkereket, hogy a Puskás Arénába kizárólag fényképes személyazonosító igazolvány és a jegy felmutatásával lehet belépni. A fényképes személyazonosító igazolvány lehet a személyi igazolvány, vagy a jogosítvány, vagy az útlevél. Fényképes személyazonosító igazolvány hiányában a belépést a rendező megtagadja a jegyvásárlás ÁSZF-je 5.2. pontja és a pályarendszabály 1.1.b pont alapján.

„Minden szurkolónkat arra kérjük, időben, minél korábban érkezzenek, hogy elkerüljék a zsúfoltságot a beléptetésnél” – olvasható a fradi.hu-n.

Indirekt/nemzetisport.hu

Facebook Comments