Eddig soha nem hallott titkokra derül fény Pécsi Ildikó életéből, ugyanis fogadott fia, L. Péterfi Csaba könyvet ír a színésznőről.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő 2020 decemberében hunyt el hosszas betegség után. Hiányát a családtagjai és a rajongói is érzik, akik soha nem feledik őt.

Mokka vendége volt L. Péterfi Csaba, aki novemberben megjelenő könyvében szeretné tovább vinni a színésznő szellemi örökségét.

– Nagyon hiányzik a kézfogása. Amikor valamit csináltunk és tetszett neki, akkor nem szólt semmit, csak megfogta a kezem.A megírását Ildikó bízta rám, ami egy életrajzi könyv, de az ő életében nem adható ki. Nem szerette volna, ha a magánéletéről pletykálnak.A ’60-as években nagykanállal ette az életet, hazudni nem akart, viszont nem szerette volna, ha ez a központi téma. Soha nem dobott ki semmit, még a múltbeli szerelmes levelei is megvannak, amiknek egy része is megtalálható majd a könyvben. Nagyon sokszor finomítanom kellett, de úgy lesz minden benne, ahogy az valójában történt. Ha Pécsi Ildikó elhagyta az otthonát, attól a perctől fogva ő Pécsi Ildikó színművész volt. Ő ízig-vérig színésznő volt, és nagy volt a kontraszt a magánember és a színésznő énje között. Ez a könyv lesz az, ami megpróbálja helyre tenni, hogy milyen ember is volt ő, merthogy nem volt egy egyszerű személy” – mesélte a reggeli műsorban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.