A helyére érkezett New York híres karácsonyfája, és pont olyan lett, mint 2020

Sharing is caring!

Nem nyerte el a közönség tetszését a Rockefeller Center karácsonyfája. Érthető – de legalább a cég jól reagált a kritikára.

Ugyan az Egyesült Államokban tombol a koronavírus-járvány, és New Yorkban is kimondottan rossz a helyzet, a Rockefeller Center nem mondott le arról, hogy ebben az évben is megmaradjon a karácsonyfa-állítás hagyománya mellett. A 23 méter magas fa meg is érkezett Oneonta városából, New York állam erdős részéről – aztán kiderült, hogy nem az igazi. Legalábbis egy jókora része olyan kopasz, mint amilyen egy átlagos karácsonyfa január elején szokott lenni.

A közösségi médiában gyorsan nekiestek a fának: volt, aki arról írt, hogy a fa, ahogy minden más New York-i is, nehéz időkön ment át idén, mások szerint ennél tökéletesebben semmi nem szimbolizálhatná 2020-at.

A Rockefeller Centert tulajdonló cég a BBC-nek úgy kommentált: büszkék arra, hogy a járvány alatt is folytatódik a hagyomány. A Twitteren pedig jól fogadták a kritikát: visszakérdeztek, ki nézne ki jobban két nap utazás után. Egyébként pedig amikor feldíszítik és kivilágítják a fát, sokkal szebb is lesz – tették hozzá.

Facebook Comments