A kínok miatt inkább a halált választotta egy nyugdíjas!

A kínok miatt inkább a halált választotta egy nyugdíjas!

Sharing is caring!

Anna nénit a fájdalmai vitték sírba, mert a kórházból hazaküldték Covid helyzet miatt, ezért inkább megölte magát a nagydorogi asszony.
Az idős özvegyasszony fia állítja, hogy édesanyja hiába könyörgött a kórházban az orvosoknak, hogy tartsák bent, mert nagyon rosszul van, a koronavírus miatt kialakult helyzetre hivatkozva inkább hazaküldték. Még napokig szenvedett az ágyban, majd egy éjjel úgy döntött: ezt már nem bírja tovább, és véget vetett az életének.

Megvárta amíg mindenki elmegy otthonról, aztán felakasztotta magát. Másnap így talált rá a fia, Csonka Sándor, aki képtelen felfogni, hogy az orvosok miért nem segítettek az édesanyján.. Anna néni utolsó szavai az őt otthonában ellátó ügyeletes orvosnak az volt: „Kérem, csináljon valamit, utaljon be a kórházba, mert felkötöm magam.

A kínok miatt inkább a halált választotta egy nyugdíjas!

Sándor számára egyértelmű, hogy édesanyja az orvosok hibájából halt meg. Hiába volt idős, nála szorgalmasabb, életigenlőbb nőt nehezen találni. Semmi gondja nem volt, míg szeptember közepén ki nem derült, hogy a gyógyszerek kikezdték a gyomrát és gyomorfekélye lett, amire savlekötőt és gyomorfal-erősítőt kapott.
Mivel a fájdalmai ennek ellenére napról napra fokozódtak, kihívták az ügyeletet, akik adtak neki egy injekciót, aztán mentek is az útjukra. Az asszony ettől nem lett jobban, így utána mentővel szállították a kórházba, és innentől indult a tragikus története, idézte fel az eseményeket Sándor.

Szerinte ha az édesanyja kapott volna egy kis figyelmet és megkapja a szükséges kezelést, még ma is élhetne. A gyászoló férfi anyját nagy nehezen befektették egy osztályra és infúziót kapott, majd másnap reggel már azt mondták, hogy vigyék haza. Anna néni hiába kérte, hogy tartsák bent, a szavai nem hatottak meg senkit.

A kínok miatt inkább a halált választotta egy nyugdíjas!

Kerek perec megmondták, hogy a Covid miatt nem maradhat, mert 4 megyéből szállítják oda az összes vírusos beteget. Odahaza az elejétől kezdve egész nap jajgatott a fájdalomtól, és csak perceket bírt aludni. Borzasztó volt nézni a szenvedését, és az ügyelet is volt kint kétszer, de csak fájdalomcsillapítót kapott.
A kórházba szállítást nem tartották indokoltnak, és azt mondták, a járvány miatt úgysem fogadnák.

Miután egyszer mindenki elment otthonról, és éjszakára üres volt a ház, Anna néni végzett magával, és a fia talált rá reggel. Súlyos betegsége nem volt, és ha egy kicsit odafigyeltek volna rá, és megkapja a szükséges kezeléseket, még ma is élhetne. Így viszont most már a temetésre készülnek.

A tragédiával kapcsolatban az érintett kórház semmilyen kérdésre nem válaszolt.
A gyomorfekélyek olyan nyílt sebhelyek, amelyek a gyomorfalon és a vékonybél felső részének belső falán jelentkeznek, és a leggyakoribb jele a hasfájás.
Teljes mértékben elképzelhető, hogy ilyenkor a betegnek elviselhetetlen fájdalmai vannak, mert a nyílt sebet marja a sav, ami rettentő érzés. Ha nem kezelik, akár még ki is lyukadhat a gyomor.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük