A kispadnál esett össze a hokilegenda, félbeszakadt a meccs

 

Az első harmadban, 1-1-es állásnál félbeszakadt az Anaheim Ducks és a címvédő St. Louis Blues mérkőzése az NHL-ben, miután az egyik játékos, Jay Bouwmeester rosszul lett. Az ESPN cikke szerint bő 13 perc telt el a mérkőzésből, amikor a 36 éves védő egy közel másfél percnyi jégidő után lement cserére,

majd amikor a kispadon egy kulacsért nyúlt, akkor összeesett a kispadnál.

Vincent Dunn azonnal észlelte a bajt és szólt az orvosoknak, a Blues és a Ducks orvosai közösen siettek Bouwmeester segítéségre, akit az öltözőbe vittek. Később kiderült, hogy a szívproblémája volt a játékosnak, de nem részletezték, pontosan mi is. A védő eszméleténél volt, a végtagjait is tudta mozgatni, éjszakára egy anaheimi kórházba szállították.

Az ESPN cikke szerint a két csapat játékosai később, már utcai ruhában megkeresték egymást, megölelgették egy egymást és minden jót kívántak a másiknak.

A 2002-ben draftolt Jay Bouwmeesternek a mostani a 17. szezonja, eddig 1241 mérkőzése volt pályafutása során, ami az aktív játékosok közül a negyedik legtöbb. Játszott a Florida Panthersben és a Calgary Flamesben is, 2013 erősíti a Bluest, amellyel tavaly megnyerte a Stanley Kupát. A kanadai válogatott olimpiai és világbajnok volt.

Mi a véleménye a témáról?