Ezzel a tippel garantált nyereményre tehet szert a lottókon. A kivitelezése azonban koránt sem egyszerű, rengeteg pénz kell hozzá.

A héten húzzák minden idők második legnagyobb Hatoslottó nyereményét, amit most bárki biztosan el is vihet, feltéve persze ha van 2 milliárd 443 millió 518 ezer forintja befektetni a játékba. Nem kell mást tenni, mint az létező összes számkombinációt megjátszani, – ehhez 8 millió 145 ezer 60 szelvényt kell kitölteni – amivel 431 482 000 forint biztos profitra tenne szert – számolta ki a Pénzcentrum.

A portál kitért arra is, hogy ezzel a módszerrel az Ötöslottón viszont most nem éri meg játszani, ugyanis ötször nehezebb rajta nyerni, ráadásul több mint 300 millióval kevesebbet is fizet a 49. héten.

Igaz, ez a biztos nyeremény a közelében sincs a 2,8 milliárd forintnak, de 430 milliós profitot biztosan jelentene, ha valaki ezt a módszert bevállalná.

Azért több bökkenő is van a “tuti biznisszel”:

  • Kinek van ennyi pénze?
  • Az is tény, hogy egyedül senki sem tud kitölteni több mint 8 millió szelvényt, hiszen mire az ember kitöltené az összes kombinációt, már el is telne a hét
  • Az sem elhanyagolható tény, hogy ha valakinek véletlenül szintén lenne öt találata, akkor az nyeremény feleződne, így pedig már nem érné meg a befektetett pénzt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.