Sokáig hallani sem akartak róla, most mégis megnyitották az ajtót Párizsban Kylian Mbappénak, aki Lionel Messi érkezése óta elvágyódik a PSG-ből. Angol lapértesülések szerint erre azért is kerülhetett sor, hogy megnyíljon az út Cristiano Ronaldo számára.

Bár súlyos anyagi gondokkal küzd, így is 137 millió fontos – 55,7 milliárd forintos – ajánlatot tett Florentinó Perez a Paris SG válogatott csatáráért, Kylian Mbappéért – írta a Daily Mail. A lap ugyanakkor hozzáteszi, hogy valószínűleg a párizsiak ezt az ajánlatot vissza fogják dobni, még magasabbra srófolva Mbappé árát.

(A legfrissebb hírek itt)

A lap szerint, ha létrejön a transzfer, akkor összeállhatna Párizsban a C. Ronaldo-Messi csatársor. A portugál is elvágyódik jelenlegi klubjától, a Juventustól. A Real 2017 óta folyamatosan leigazolná Mbappét, akinek a szerződése jövő nyáron jár le és már három PSG-ajánlatot is visszautasított.

Nagy kérdés, hogy a Real ki tudja-e majd fizetni a magasabb összeget, ugyanis a koronavírus-járvány során 300 millió körüli összeget veszített, a játékos keret nagy részével már 15 százalékos bércsökkentésben is megegyezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.