A szakértő letiltaná Magyarországot az internetről

A szakértő letiltaná Magyarországot az internetről

Sharing is caring!

Földi László titkosszolgálti szakértő a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában arról beszélt, hogyan használják ki a fiatalokban megbúvó lázadó szellemet a titkosszolgálatok.

A szakértő elmondta, van egy olyan trend, ami tudatosan bontja meg a társadalom értékrendszerét, az identitást, a családokat, a nemeket. Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz. Szerinte a társadalmi gondolkodás ma már az interneten történik, egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrnie kell, és ami beláthatatlan következménnyel járhat. Földi László elmondta: szerint aggályos, hogy az idősek nem vesznek részt a kommunikációban. Kifejtette: összességében a társadalom támadásáról van szó. A szakértő arról is szót ejtett, hogy a demokráció alapvető joga a szavazati jog. “Nem lehet korlátozni az idősek szavazati jogát, és hergelni ellenük a fiatalokat, ahogy az ifjabbakét sem szabad lejjebb vinni. Az idősek régebben komoly élettapasztalatokkal rendelkeztek, noha sokan közülük írni sem tudtak. Ezt nem szabad megbontani, mert a társadalom alapelveinek megbontásával a nemzetnek is vége.”

A szakértő letiltaná Magyarországot az internetről

“Le kellene kapcsolni az internetet” – mondta a szakértő. Hozzátette: ezt egy szűk csoport irányítja, a gépet pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát – írta a propeller.hu

Facebook Comments