Amint arról a Blikk is beszámolt, Schobert Norbi nemrégiben kórházba került, miután a házuk előtt összeesett. Nem sokkal később kiderült, a fitneszguru sztrókot kapott, ám az állapota gyorsan javult, így néhány nappal ezelőtt már hazamehetett, hogy a családja körében gyógyuljon tovább.

Norbi állapota napról napra jobb, már sétálni is mehet, de kizárólag pulzusmérővel. A fitneszguru állapotáról korábban a felesége, Rubint Réka tájékoztatta a rajongókat, az egészsége miatt pedig egy ország aggódott.

A fitneszguru szerint a rosszullétéből semmire sem emlékszik, s az sincs meg neki, amikor kórházba szállították. Az viszont mostanra már biztos, hogy az állapota kielégítő, olyannyira, hogy Norbi nemsokára A Konyhafőnök című műsorban tér vissza, hogy megmérettesse magát; erről az RTL Fókusz című műsorában beszélt.

A Konyhafőnök új évadának forgatása egyébként már javában zajlik, sőt, már Norbi rosszulléte előtt is vettek fel részeket. A fitneszguru azonban nem marad ki a műsorból, ugyanis az állapota lehetővé teszi, hogy folytatssa a forgatást, természetesen rendszeres kontrollvizsgálatok mellett.

A stáb is különösen figyel arra, hogy Norbit kíméljék, ne terheljék túl, valamint folyamatos orvosi felügyeletet is biztosítanak a forgatáson. Emellett Réka is mindenhova elkíséri.

Norbi a riportban arról is beszélt, hogy nemrég volt varratszedésen, és gyorsan gyógyul, ám csak két hét múlva kezdhet újra tornázni. Rékával már sétáltak, de csakis pulzusmérővel.

via

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.