A vőlegénye megcsalta a legénybúcsús sztripperrel, a testvére magának akarta esküvői ruháját

A Redditen írta meg elmaradt esküvőjének és menyasszonyi ruhájának többszörösen is kiborító történetét egy exara. A nőnek két hónappal ezelőtt lett volna az esküvője, ám a vőlegénye a legénybúcsún megcsalta a sztriptíztáncosnővel, ezért a ceremóniát lefújták.
A nő depresszióba esett, mert úgy érezte, mindez az ő hibája, amiért nem volt elég szexi, és nem adta meg a párjának azt, amire vágyott. Nemrégiben aztán elhatározta, hogy összeszedi magát, és ennek első lépéseként úgy döntött, hogy a 2000 dolláros (mintegy 600 ezer forintos) menyasszonyi ruháját, melyet saját zsebből fizetett, de viselni értelemszerűen nem volt alkalma, átalakítja, új életet adva ezzel neki. Mivel több, mint 15 éve varr, a dolog nem is jelentett számára problémát. Rövidebbre vágta, átszabta, átfestette a ruhát.
(Illusztráció: Unsplash)
A végeredményről készült fotót aztán büszkén osztotta meg az Instagramon. A nővére ezt látva hamarosan felhívta, és kérdőre vonta, hogy miért csinálta ezt. Neki ugyanis tervei voltak a ruhával: ő akarta viselni közelgő esküvőjén. Sértődötten közölte a testvérével, hogy az elmaradt esküvő napján meg is beszélték, hogy neki adja a ruhát. A nő azt mondja, a beszélgetés valóban lezajlott, ám ő azt hitte, a nővére csak viccel.
Édesanyjuk megérti mindkét lány álláspontját, ám ő is azon a véleményen van, hogy a nő a testvérének adhatta volna a nem viselt menyasszonyi ruhát.

Mi a véleménye a témáról?