Ábel Anita az Instagramon tette helyre Schobert Norbertet

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Schobert Norbert update-guru nemrég komoly indulatokat keltett a Facebookon azzal, hogy egyik videójában azt mondta, a nők tehetnek arról, hogy tönkremegy a párkapcsolatuk, ha szülés után nem adják le a terhesség alatt felszedett kilókat. „Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr” – jelentette ki a fitneszceleb.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ez a kép legalább 20éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Hanem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utàlom magam! Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad…20éve…most mi történt, hogy mást mondasz 20évvel később…én akkor hittem neked…jó tudom fiatal voltál és bohó…de, hogy lehet, hogy bölcsebb… #éljszabadon #szívvellélekkel #mindenemberszép #haalelkeszép #fogaddelmagad #haszeretmindenhogyszeret #nőcomment #merész #őszinte #szókimondó #nemvoltszép Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2020, időpont: 6:08 (PST időzóna szerint)

Norbi kijelentéseit a népszerű színésznő, Ábel Anita sem tudta szó nélkül hagyni. „Ez a kép legalább 20 éve készült…emlékszel @norbi_schobert? Ha nem, segítek. Egy forgatás volt, a te műsorod. Ott meséltem neked, mennyi frusztrációm van a súlyom miatt, hogy utánam kiabáltak az utcán, hogy nagy a seggem, hogy dagi vagyok stb…és ezért utálom magam! Te akkor azt mondtad, figyelj: így vagy szép, de lehet jobb, pici mozgás, és odafigyelés a kajában, de ne másért tedd, hanem magadért! Az a pasi, aki nem látja így, milyen vicces és jó csaj vagy, akkor sem fogja látni, ha vékonyabb vagy! Ezt mondtad… 20 éve… most mi történt, hogy mást mondasz 20 évvel később… én akkor hittem neked… jó, tudom, fiatal voltál és bohó… de hogy lehet, hogy bölcsebb…” – írta Ábel.
Norbi kijelentéseire Ábel Anita Szomszédok-beli színésztársa, Németh Kristóf is reagált:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon #bocsánatotkérek #énkérekelnézést Németh Kristóf (@nemeth.kristof.hivatalos) által megosztott bejegyzés, Jan 21., 2020, időpont: 7:04 (PST időzóna szerint)
Kiemelt képünk: Instagram

Mi a véleménye a témáról?