Agárdi Szilvi felébredt: Weisz Fanni anyukája érdekből barátkozott vele

Agárdi Szilvi felébredt: Weisz Fanni anyukája érdekből barátkozott vele

Sharing is caring!

A vak énekesnő ma már rájött, csak pótlék volt Fanni anyukájának, nem volt rá jó hatással az asszony.

Forrás: YouTube

Azokban az években, amíg Weisz Fannival rosszban volt az édesanyja, majd mindennap Agárdi Szilvit hívta. Ám mióta kibékültek, a pótanya is eltűnt a gyengénlátó lány életéből.

– Amíg Fanni nem beszélt az anyukájával, öt hosszú évig mondhatni fogadott lányaként szeretett engem. Mindennap hívott, lelkiztünk. A sok beszélgetésnek volt rengeteg jó, de sajnos rossz oldala is – mesélte a Borsnak Szilvi, aki most, egy kis idő elteltével látja csak tisztán a kapcsolatukat. Az énekesnő bevallotta, sokszor nyomasztották őt Fanni anyukájának szavai, aki menedzseri babérokra is tört volna az életében.

Agárdi Szilvi felébredt: Weisz Fanni anyukája érdekből barátkozott vele
Fotó: Agárdi Szilvi/Facebook

– Mindig oda lyukadtunk ki Ágival, hogy azt mondta, menedzser nélkül semmire sem viszem, és ez nagyon lelombozott. Mára látom, hogy azért ebben volt némi személyes érdek is. Egy idő után anyukám is észrevette, hogy nincsenek jó hatással rám ezek a gondolatok, és azt éreztük, hogy nem jó, hogy valaki által – még ha az a valaki jót is akar – én folyton kevesebbnek érzem magam. Szívből örülök, hogy Fannival újra egymásra találtak, de az nagy törés, hogy ezt követően már nem tartotta velem a kapcsolatot – mondta Szilvi, aki kitartásának és hitének köszönhetően elérte a célját.

Facebook Comments