“Akárhányszor meglátom, mindig mosolygok” – kamera elé állt az Újpesten megkéselt rendőr és társa

“Akárhányszor meglátom, mindig mosolygok” – kamera elé állt az Újpesten megkéselt rendőr és társa

Sharing is caring!

Bár tartották a kapcsolatot, régen nem találkoztak, Erika ráadásul most először látta Pétert járni.

Hosszabb interjú készült azzal a rendőrpárossal, akiket az Újpesten történt késelés után ismerhetett meg az ország. A felvétel azért is különleges, mert a járőrök elmondásuk szerint két hete nem látták egymást, most viszont, az interjú miatt újra találkozhattak.

Erika ráadásul most először láthatta, ahogy Péter ismét jár.

A két rendőrt egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházához irányították tavaly szentestén, ahol egy agresszív férfi emeletről emeletre járva rugdosta az ajtókat. Az ismeretlennél kés is volt, amellyel életveszélyesen megsebesítette Pétert. A támadót a járőr társa, Erika lelőtte.

A rendőrpáros férfi tagja életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ahol több operáción is átesett. Erika ezek után – derül ki a felvételből – folyamatosan látogatta társát, és aggódott érte, miközben ő is ellátásra szorult.

A videóban szóba kerül, hogy a rendőrök egy teljesen átlagos szolgálatra készültek december 24-én, azt is el is tervezték, hogy a műszak végén együtt halászleveznek. “De odáig már nem jutottunk el” – mondta a felvételen Péter.

Facebook Comments