Alighogy hazatért a kórházból, most párját kell ápolgatnia Dévényi Tibornak

Megosztás

Budapest — A lábát ugyan régóta fájlalja Dévényi Tibor (72), de ezt leszámítva kutya baja. A friss orvosi kivizsgálás megnyugtató eredményt hozott számára. A Retró Rádió sztárjának szüksége is van a jó kondira, hiszen most a párja, Bea a bokatörése miatt nem tud mozogni, így a segítségére szorul.

– Megnyugtathatok mindenkit nyilvánosan, mint Donald Trump Amerikában, hogy az egészségemmel minden rendben. Sokszor szokták mondani, hogy az orvosok, ha akarnak, úgyis találnak valamit. Én viszont elmondhatom, túl vagyok a háromnapos kivizsgáláson, tetőtől talpig megnéztek, minden oké – büszkélkedett Dévényi, ám az öröme nem tarthatott sokáig.

(A legfrissebb hírek itt)

– Sajnos, Beácska viszont nemrégiben eltörte a bokáját, gipszben kell feküdnie otthon. Szegény nem tud mozogni, így amellett, hogy ápolom és kiszolgálom, olyan feladatok is rám hárultak, mint a bevásárlás vagy egyéb ügyintéznivalók. Szerencsére Bizsut, a kiskutyánkat segít sétáltatni valaki, mert a napi háromszori gyaloglást már nem bírnám – árulta el a legendás rádiós műsorvezető, aki a balesete miatt sokkal több időt tölt otthon mostanában, mint korábban.

– Tervben volt, hogy elutazunk pár napra, de így nem tudunk. Ezt egyikük sem bánja igazán. Rájöttünk, hogy mi szeretünk itthon lenni, bevackolni magunkat, beszélgetni, tévézni – vallotta be Dévényi Tibor, akinek talán most jól is jön a nyugalom és a merengés az elmúlt hónapok őrülete után.

– Az igazság az, hogy rájöttem, szeretek együtt lenni a kis filléres emlékeimmel. Tele van a lakás olyan dolgokkal, amelyek az életem különböző szakaszaira emlékeztetnek. Rengeteg tárgyam van, ami vicces és kedves emlékeket hordoz, és szeretek ezeken merengeni. Viszont érdekes, hogy azt már nem szeretem, amikor mindenféle futó ismerőssel, távolabbi haverral ugyanezt tesszük, most már csak a barátaimmal szeretek együtt lenni – árulta el Dévényi Tibor, aki éppen ezért egy kicsit elkezdett szortírozni az életében és felállítani egy fontossági sorrendet abban, mivel és kivel tölti a szabadidejét.

Kedveli a retró ízvilágot

Dévényi Tibi bácsi nemcsak a zenében, de a konyhában is szereti a retrót. Sokszor főz, de jobban szereti a régi, klasszikus ételeket, sőt, nagy kedvencei közé tartoznak azok a fogások, amelyek korábban bármelyik menzán kaphatóak voltak. A grízes tésztája állítólag legendásan finom.

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül