Amíg Müller Cecília a tömegrendezvényektől óv, hétvégén teltházas Fradi-Újpest rangadó lesz

Amíg Müller Cecília a tömegrendezvényektől óv, hétvégén teltházas Fradi-Újpest rangadó lesz

Sharing is caring!

Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján azt kérte az emberektől, hogy tartózkodjanak a tömegrendezvények látogatásától.

Ehhez képest szombaton minden bizonnyal teltházas lesz a Fradi-Újpest focimeccs, az online jegyértékesítő rendszerben már most is csak pár üres szék maradt a 20 ezerből

– írja a 444.hu.

A szervezők arra sem fordítottak figyelmet, hogy a mostanában szokásos 3-4 szék távolságot tartsák egymástól a szurkolók – ez egyébként sem kötelező az NB I-es meccseken, ahogy a maszkhasználat sem az.

A lap kérdésére Gulyás Gergely a kormányinfón azt mondta, ő biztonságban érezné magát egy teltházas Fradi-meccsen is, igaz, a maszkhasználatot ő személy szerint javasolta. Mikor felhívták a figyelmét, hogy a meccsen sem székeket nem hagynak üresen, sem a maszk viselése nem kötelező, valamiért az egy háztartásban élőkről kezdett beszélni.

A lap emlékeztetett arra, hogy az MLSZ a járványügyi korlátozások feloldásával, június 18-án törtöle el a szigorításokat a futballmeccseken. Ezeket annak ellenére sem vezették vissza, hogy most rosszabb a járványügyi helyzet, mint azelőtt, és Csehországban vagy Szlovákiában például újra zárt kapus mérkőzéseket rendeznek.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük