“Annyira elegem van az ilyen idiótákból!” – Majka vérvétel közben szállt bele dr. Gődénybe

Sharing is caring!

Azt kérte, hogy a vírustagadó gyógyszerész jöjjön be mellé az intenzív osztályra, igyon a teájából és egyen a kajájából.

“Annyira elegem van az ilyen Gődény-féle idiótákból, hogy azt elmondani nem tudom” – mondta Majka legújabb élő videójában, miközben épp vért vettek tőle.

“Én ezt a Gődény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide az intenzívre” – kérte.

“Ha van a pucájába vér, jöjjön el ide hozzánk, és maradjon egy pár napot!”

Majka felajánlotta, hogy betolat maga mellé egy ágyat, és odabent szívesen beszélget Gődény Györggyel. “Maszk nélkül persze, úgyse létezik szerinte ez a betegség, gyógyszer se kell neki.”

Azt mondta, ihat a teájából, ehet a kajájából. “Körbehordozzuk a covid osztályon, bemutatom az összes orvosnak és ápolónak, és akkor meglátja, mi történik itt 24 óra alatt. Van még itt egy pár pozitív, valaki átadja neki a vírust, és akkor meglátjuk, hogy rázza le.”

“Nem fog bejönni” – jegyezte meg a vért vevő a nővér.

Majka egyetértett, szerinte azok az emberek, akik nagyon hangosak szoktak lenni, amikor cselekedni kell, kilavíroznak belőle. “Hogy úgy viselkedjen, ahogy ő azt állítja, ahhoz nincsen bátorsága” – állította.

VIDEÓ: Majka üzenete

Délután a Tumblr és a Reddit fórumain futótűzként kezdett terjedni a hír, hogy elkapta a koronavírust dr. Gődény György, a Facebookon vírusszkeptikus és járványtagadó posztjairól elhíresült gyógyszerész.

Az Index felkereste a többek között a Normális élethez ragaszkodók Facebook-csoportot alapító Gődényt, aki tagadta az értesülést.

Ám a lap munkatársának tanácsára elfogadta, hogy koronavírus-tesztnek vesse alá magát.

Igaz, hamar hozzátette, hogy „kitalálom, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz.” Vagyis a járvány és a vírus súlyossága után most a tesztek hatékonyságát kérdőjelezi meg, de ettől függetlenül közölte azt is: akkor is bemutatja a teszt eredményét, ha az pozitív lesz.

A lap arról is ír, hogy korábban a TV2 Tények Plusz adásában olyan közismert vírustagadók társaságában mutatták Gődény Györgyöt, akik később maguk is elkapták a kórt. Bár a műsorban nem beszéltek a gyógyszerész betegségéről, a közösségi médiában valószínűleg ez szolgáltathatta az alapot a pletykáknak.

A százezres követőtáborral rendelkező szkeptikus egy ismerős orvosával akarja megcsináltatni a tesztet, erre valószínűleg hétfő délután kerülhet sor.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük