Árpa Attiláról köztudott, hogy bár rengeteg szórakoztató produkciót hozott a magyar televíziózás világába, sosem rejti véka alá a véleményét, ha valamivel kapcsolatban komoly meglátásai vannak.

A sikeres színész-rendező a közelmúltban a magyar egészségügyben uralkodó állapotokról fogalmazott meg magában velős gondolatokat, miután édesanyját baleset érte és vérző sérülése miatt azonnal kórházba kellett volna szállítani, ám a segítség több mint egy órán keresztül sem akart megérkezni.

(A legfrissebb hírek itt)

“Tegnap édesanyám elesett, beütötte a fejét. Sok vért veszített. 12-dik kerület. Azonnal mentőt hívtunk. A mentő 65 perccel később megérkezett. Aztán a fiumei úti kórházba vitték, át a városon. Nem, nem a Szent János kórházba, ami 5 percre volt a baleset helyszínétől. Míért? Mert a Szent Jánosban keddenként nem üzemel a sürgősségi.

Egyszerűen nem értem. Lehet, hogy Magyarország k*rvára fejlődik és működik, és sz*rok rá, hogy most kinek a politikai nézeteit bántom ezzel, de a magyar egészségügy egy kib*szott katasztrófa. Minden tiszteletem az orovosoké, mentőké, ápolóké. Ők megtesznek mindent, ami tőlük telhető. Le a kalappal. De azok, akik hagyták, hogy ilyen sz*rban legyen és maradjon az egészségügyünk, na azok is várjanak majd 65 percet a mentőre, ha legközelebb baj van” – olvasható Árpa Facebook oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.