Budapest — Nem titkolja tovább a kapcsolatát Szabó Zsófi és Shane Tusup. A szerelmesek nyilvános helyen sem leplezik forró érzelmeiket, illetve azt, hogy egy párt alkotnak.

A minap a belváros egyik legfelkapottabb részén tértek be egy kávéra. Bár lehet, hogy azt gondolták, a helyen többnyire külföldi turisták tartózkodnak, akik nem ismerik fel őket, de tévedtek. Szemfüles olvasó-riporterünk lencsevégre kapta a szerelmespárt, ezért természetesen jár a tízezer forintos jutalom!

Shane és Zsófi úgy enyelegtek akár a tinik / Fotó: Olvasóriporter

– Azonnal kiszúrtam őket, de nem is lehetett másra nézni, mert mind a két híresség elég feltűnő jelenség. Még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően – kezdte lapunknak olvasónk.HIRDETÉS

Majdnem egy csók is elcsattant a szerelmesek közt / Fotó: Olvasóriporter

Majdnem egy csók is elcsattant a szerelmesek közt / Fotó: Olvasóriporter

– Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be – tette hozzá.https://3f61921b7023718adf420cc0b196385e.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Zsófi szerelmesen ölelte kedvesét, az sem érdekelte, hogy másik meglesik az érintést / Fotó: Olvasóriporter

Shane kezében egy hatalmas szatyor van a fotókon, nem kizárt, hogy kávézás előtt bevásároltak a Váci utcában, majd betértek egy forró italra. A képek tanúsága szerint valóban izzik a szerelmesek körül a levegő, Zsófi boldogan karolja át Tusupot, s immár egyértelműen nem titkolják, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint arról két hete a Blikk elsőként, exkluzív fotókkal beszámolt, Zsófi és Shane kapcsolata már túllépett a randizáson. Ugyanis Hosszú Katinka exe többször ott töltötte az éjszakát a műsorvezetőnél, s csak reggel távozott. Mindketten egy válás után keresték az igaz szerelmet, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. A tévés az év elején kamerák előtt jelentette be, hogy a házassága zátonyra futott, Shane pedig augusztusban szakított Courtney Brewerrel, akivel két évig alkottak egy párt.

A szerelmeseken látszik, hogy jó hatással van rájuk az új kapcsolat, lapunknak nemrég erről Zsófi egyik ismerőse így nyilatkozott.

Zsófi szerelmesen ölelte kedvesét, az sem érdekelte, hogy másik meglesik az érintést / Fotó: Olvasóriporter

– Zsófi végre visszanyerte az önbecsülését, amiben nagy szerepe volt Shane-nek, aki bókokkal halmozza el. Egy kudarccal végződött házasságban nem igazán érezhette nőnek magát, önbizalmát vesztett édesanya lett, aki csak arra koncentrált, hogy a kisfia rengeteg szeretetet kapjon – mondta egy Zsófit jól ismerő kolléga.

Megkerestük a szerelmeseket is, ám Zsófi nem akart nyilatkozni, Shane pedig eddig nem reagált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük