Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelem

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelem

Sharing is caring!

Budapest — Le sem tagadhatnák a szerelmüket! Exkluzív képek, először kapták lencsevégre együtt Nádai Anikót (32) és szerelmét, Hajmásy Pétert (32)!

Mindenki ezt nézi most!

  • Méltatlan! 60 ezer forint Németh Oszkár nyugdíja – Éjjeliőr lett 74 évesen a Fonográf legendás zenésze

  • Zseniális rajzfilmkvíz: beugratós kérdések klasszikus mesékről – Kevesen tudják hibátlanul megoldani

Mint azt a Blikk korábban megírta, a tévésre rátalált a szerelem, kedvesével tavaly október óta alkotnak egy párt. Anikót és Pétert szemfüles olvasó-riporterünk fotózta le, akinek jár a tízezer forint.

(A legfrissebb hírek itt)

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelemIlledelmes lovagként a csomagtartóból is kivette a pakkot, amelyet magukkal vittek a forgatásra

– Az RTL Klub közelében dolgozom, többször láttam már őket a székház környékén este. Anikót egyből felismertem, a párja hozta őt autóval, majd együtt bementek a stúdióba. Látszott rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást, ahogy bementek a kapun, még csókot is váltottak – mondta lapunknak olvasónk.

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelemAnikó a ValóVilág éppen futó évadának esti forgatására érkezett, ahová a párja is elkísérte

Anikó párválasztása azért pikáns, mert volt kedvese, Bókay Gergő (38) tavaly szeptemberben szeretett bele Weisz Fanniba (28). A modell pedig éppen válik a férjétől, aki nem más, mint Hajmásy. Fanni és szerelme nagyon boldogok, de a képek tanúsága szerint a tévés is harmonikus kapcsolatban él. Így a „párcserés támadás” jól sült el.

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelemHajmásy Péter vezette az autót, amellyel az RTL Klub épületéhez érkeztek az este folyamán

Anikó és Péter eddig egyetlen közös fotót sem osztottak meg a rajongóikkal, ám a szemfüles követők már kiszúrhatták, hogy a páros gyakran posztol ugyanarról a helyszínről, noha mindig csak egyikük látszik a képeken.

Az első közös fotók Nádai Anikóról és Weisz Fanni exéről: mosolyszünet után dúl a szerelemOlvasó-riporterünk rendszeresen együtt látja Nádai Anikót és Hajmásy Pétert a környéken

Lapunknak Anikó egyik közeli barátja mesélt arról, mi lehet ennek az oka.

– Anikó korábban nagyobb bepillantást engedett a privát dolgaiba, de most már jobban óvja magánéletét – kezdte a barát. – Petivel több mint öt hónapja vannak együtt, és bár volt, amikor úgy érezték, nem biztosak a kapcsolatban, sőt, volt egy kis mosolyszünet is, de azóta minden megoldódott. Nagyon szeretik egymást, próbálnak minél több időt együtt tölteni. Anikó majdnem a hét felében vezeti a ValóVilágot, ilyenkor mindig Peti viszi be a stúdióba, de nemcsak fuvarozza a kedvesét, hanem be is megy, majd megvárja, amíg végez, aztánegyütt mennek haza. Látszik, hogy nagyon szeretik egymást.

Anikó nehéz időszakon van túl, ugyanis tavaly veszítette el az édesanyját, majd nem sokkal később kiderült, méhnyakrák-megelőző állapotban van, így karácsony előtt operálni kellett.

(Ez is érdekelheti: Ennél szexibb ma már nem lesz: Nádai Anikó dögös képpel lepte meg a rajongóit – fotó)

– Szerencsére azóta minden rendben van. A születésnapját Petivel ünnepelte, nemrégiben pedig a fiúnak volt születésnapja, arra Anikó szervezett meglepetéspartit, ami nagyon jól sikerült. Úgy tűnik, Anikó végre révbe ért és boldog – tette hozzá a műsorvezető egy barátja.

Lapunk természetesen megkereste Nádai Anikót, aki azonban csak szűkszavúan reagált.

– Továbbra sem nyilatkozom a magánéletemről – mondta a Blikknek a tévés.

Egyedülálló anyukaként a fia a legfontosabb neki

Anikónak 2015-ben született meg a kisfia, Patrik, azóta pedig ő a legfontosabb a számára. A fiával töltött időt nem cserélné el semmire, s korábbi kedveseinél is megvárta, amíg igazán elmélyül a kapcsolatuk, addig nem mutatta be a választottját Patriknak.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük