Az exe nevét szeretné feltetoválni magára a menyasszony, meglepő, hogy miért

Sharing is caring!

A közösségi médiában akadt ki egy vőlegény, miután menyasszonya a volt pasija nevét szeretné feltetoválni a csuklójára.

A férfi elmondása szerint az ex egy hónapja elhunyt és ez nagyon megviselte párját, mivel ketten egy baráti társaságba jártak és emiatt a szakítás után is jó kapcsolatot ápoltak.

Amikor megtudta a hírt, pár napra különváltunk és ő a nővéréhez költözött, hogy fel tudja dolgozni. Nem tudta abbahagyni a sírást és teljesen kétségbeesett.

A szeparáció nem kevesebb, mint három hétig tartott, amikor a lány már sokkal nyugodtabbnak látszott. Elmondta vőlegényének, hogy közös barátaikkal kapcsolatban maradnak és megpróbálnak az elhunyt exéről együtt megemlékezni. De amikor közölte, hogy mit tervez emlékként, nem hittem el.

Elmondta, hogy a bal csuklójára szeretné tetováltatni a nevét. Ettől hátrahőköltem és megkérdeztem, honnan vette ezt az ötletet, mire visszatámadott, hogy nem én vesztettem el a szerettemet és nem tudhatom, mit jelentett számára a férfi.

A férfi végül azt javasolta, hogy halasszák el a januárra tervezett esküvőt, amíg nem gondolja meg magát a tetoválással kapcsoaltban. A lány ezt nem fogadta jól és visszaköltözött nővéréhez, mire a vőlegény a közösségi médiában kért tanácsot az ismerőseitől, hogy vajon valóban túlreagálta volna az egészet, vagy jogos volt a felháborodása.

(Mirror)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük