Az igazi papucs férfitól is vállnak, mert túl kedves volt, és túl sokat segített a női munkákban is

Sharing is caring!

Ha bárkinek épp hullámvölgyben lenne a párkapcsolata vagy a házassága, gondoljon arra apárra, akinek a története épp most járja be a világot, hála az Egyesült Arab Emírségek sajtójának. Egy Fujairahban élő asszony ugyanis egy év házasság után amiatt adta be a válókeresetet, mert a férje túlságosan szereti és túl kedves vele. Mint fogalmazott: szinte megfojtja a szeretetével és a rajongásával. Állítólag soha nem is veszekszik vele, ráadásul – kapaszkodjanak meg! – még olyan is előfordult, hogy a férfi besegített a házimunkában.

“Annyira vágyom már egy kis vitára, de egy ilyen romantikus férj mellett lehetetlenség, aki mindig megbocsájt és elhalmoz ajándékokkal” – panaszkodott a bíróságon a nő, aki az elmúlt egy évet valóságos pokolként jellemezte.

Férje nem igazán értette, mi is lehet a baj, hiszen ő csak minél tökéletesebb pár szeretett volna lenni. A bíróság szerencsére támogatta a férfit, és úgy döntött, hogy ad egy kis időt a párnak, hátha rendezik a nézeteltérésüket, mielőtt kimondják a válást – írja az Oddity Central a Khaleej Times beszámolója alapján.

via borsonline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük