Azonnal látnod kell Selena Gomez 1,9 milliárdos villáját!

Te is sokszor álmodoztál már arról, hogy milyen lehet egy hatalmas villában tengetni a mindennapokat, ahol szó szerint mindened megvan? Van egy jó hírünk, most ugyanis minden ezzel kapcsolatos álmod valóra válhat, persze csak ha nem ijeszt meg az 1,9 milliárdos ár, amit Selena Gomez luxus apartmanjáért kérnek el. Ha viszont ez most nem fér bele a büdzsédbe, akkor készülj, mert virtuálisan körbevezetünk, hogy hogyan is élnek a legnagyobb sztárok manapság!

A villa alapterülete több, mint 720 négyzetméter, amihez tartozik egy hatalmas udvar szökőkúttal és persze egy elmaradhatatlan medencével. A házban 5 hálószoba van, 6 fürdőszoba, (kinek kell csak egy?!) és most figyelj, 5 kandalló. Ez pedig már csak azért is vicces, mert Kaliforniában MINDIG MELEG VAN, így a legfontosabb funkciójukat – vagyis a melegítést – nem biztos, hogy el tudják látni.

A házban nem meglepő módon van edzőterem, mozi, egy felszerelt stúdió, sőt, még borospince is! Hogyha pedig nem lenne elég hely, vagy a vendégek nem férnének el valamelyik hálószobában, akkor erre az esetre van egy vendég ház is.

Az tuti, hogy egy ilyen villában egy percet sem lehet unatkozni, de ha mégis, akkor azt is nagyon kényelmesen és örömmel teszi az ember…
Te elfogadnád Selena mediterrán típusú álomotthonát?

Mi a véleménye a témáról?