Bangó Margit rendszeresen járt szűrővizsgálatokra, ám egyik alkalommal találtak nála valamit, amiről hamar kis is derült, hogy daganat. Az énekesnő most először beszélt erről.

Bangó Margit sosem szeretett panaszkodni, így az is csak véletlenül – Tina nevű unokájának köszönhetően – derült ki, hogy daganatos. Szerencsére a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően már jól van az énekesnő. A TV2 Mokka adásában beszélt erről először.

– Először nem akartam, hogy tudják az emberek. Viszont úgy döntöttem, beszélek erről, mert fontos, hogy minden nő figyeljen oda magára, és hat havonta eljárjon kontrollra. Én is mentem mindig félévente vizsgálatra, kis Tina, a dédunokám kísért el. Egyik alkalommal bejött a doktornő, kérdezte, hogy minden rendben van-e velem. Én nem vagyok az a panaszkodó típus, ezért azt mondtam, igen. Kis Tina viszont jelezte a doktornőnek, hogy nincs jól a mama, mert véres volt a vizelete már két hónapja. A doktornő megnézte az ultrahangot, és azt mondta, hogy azonnal CT, és biztosan műteni kell. Rákérdeztem: daganat? Mondta, hogy igen… – emlékezett vissza az embert próbáló időszakra az énekesnő.

Bangó Margit azóta két műtéten is túl van, októberben és decemberben is megműtötték. A beavatkozás a fellépéseit sem húzta keresztbe, és elárulta, amíg csak tud koncertezni fog, hiszen nem tud színpad nélkül élni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.