Azurák Csaba: A válságok mindig tanítanak valamit

Sharing is caring!

Gyenge kezdés után erős visszaesés – így jellemzi 2020-at a műsorvezető. Azurák Csaba szerint a válságoknak az a természetük, hogy időről időre jönnek, és adnak egy pofont nekünk, de mindig tanítanak is valamit. 2020 szerinte azt tanította, hogy soha nem volt ennyire fontos összefogni, figyelni a másikra és segíteni egymáson. Például egy szendviccsel.

A december hagyományosan nemcsak az év végi őrület, esetleg elcsendesedés ideje, hanem a segítésé is. Ennek a sürgetését pedig csak fokozza a járványhelyzet. Ez a december ugyanis a hajléktalanoknak és az időseknek is más lesz mint eddig, például azért, mert az egyre szigorodó szabályozás miatt az ellátásuk nehéz helyzetbe került. A támogatások eltűntek, az önkéntesek száma is csökkent a karantén miatt.

A Budapest Bike Maffia ezt a helyzetet mentené meg, mégpedig a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módon: egy szendviccsel. Az akcióhoz nem kell más, mint alapanyag és segítő kéz. És közben kapunk egy esélyt arra is, hogy visszatekintsünk az idei évre, mert ahogy Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia vezetője mondja: 2020-at büszkén és méltósággal is le lehet zárni.

A december végéig tartó akció és a segítségnyújtás lehetőségeinek a részletei itt.

Facebook Comments