Beismerte tettét az a 37 éves emberölési kísérlettel gyanúsított zalaegerszegi nő, aki pár nappal ezelőtt a sorsára hagyta az újszülött kislányát az egyik fonyódi buszmegállóban. A csecsemőre egy kutyát sétáltató pár talált rá.

Szijártó István, somogyi rendőrfőkapitány-helyettes a mai sajtótájékoztatóján részletesen is beszámolt az ügy részleteiről. Elmondta, hogy L. Mariannának van egy tízéves gyermeke is, aki vele él, de az apjával nem tartja a kapcsolatot.

POLICE.HU

Kiderült, hogy az asszony Ausztriában dolgozik és van egy barátja, aki Magyarországon él. A férfinak van egy nyaralója Balatonmáriafürdőn, a nő itt adott életet a picinek. Az ezredes elmondása szerint a nő a párja és a családja előtt is titokban tartotta a terhességét, ezért a szülés után azon tépelődött, hogy mitévő legyen. Végül egy takaróba és törölközőbe csavarta, majd egy fonyódi buszmegállóban a sorsára hagyta. Miután elfogatóparancsot adtak ki ellene, bement a rendőrségre és önként feladta magát.

POLICE.HU

Szijártó elmondta még, hogy a kislány és az anyja is jól van. A nő beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során, a tettét pedig érzelmi bizonytalansággal magyarázta. Hogy pontosan mit értett ez alatt, azt majd a kirendelt pszichológusi és orvosszakértők fogják kideríteni.

Az emberölési kísérlettel gyanúsított zalaegerszegi nőt őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük