Baukó Éva kiakadt: „Kiborít a sok álszent szövegelés„

Baukó Éva kiakadt: „Kiborít a sok álszent szövegelés„

Sharing is caring!

Baukó Éva időről-időre eltűnik, majd újra hallat magáról, most a Life TV Vacsorakirály című műsorában szerepel, és mindenkinek kifejti vitriolos véleményét. Az egykori villalakó a Blikknek mesélt a műsorról, konfliktusairól, illetve arról is, hogy a magánéletét illető kérdésekre pszichológusnál keresi a választ.

  • Én ilyen vagyok, kiborít a sok-sok álszent szövegelés, azok az emberek, hírességek, akik mosolyognak mindenkire, ölelgetik egymást, a backstageben pedig mindennek elmondják a másikat. Sokak szerint durva vagyok, pedig leginkább csak őszinte. Én magamat adom évek óta. Egyébként pedig a kezdetektől fogva azt éreztem, hogy úgy kezelnek, kezeltek engem a többiek, mint a műsor negatív karakterét. Pedig csak annyi történt, hogy nem voltam álszent, és mióta láttam a műsort, hogy miket mondtak rólam, azóta még inkább úgy gondolom, hogy én cselekedtem helyesen. Néha egy kicsit talán durva, de végig őszinte voltam! Azt olvastam, hogy az egyikük arról nyilatkozott, hogy gyomorgörcse volt, mikor visszanézte a műsort, nos erre annyit mondok, hogy akkor nem kellet volna elvállalni – mondja Éva.

Korábbi nagy barátjával, Alekosszal is elég hektikus a kapcsolatuk.

“Hol jóban vagyunk, hol nem beszélünk. Most éppen jóban vagyunk. A többiekkel pedig kellően kritikus vagyok. Arról nem beszélve, hogy így egy kicsit többet kapnak a nézők, mint egy szimpla udvariaskodó vacsorát. Érzelmek vannak a képernyőn, és ha van, akit ezzel megsértek, szíve joga szóvá tenni, ahogy nekem is. Ez egy ilyen játék, megtanultam, hogy ebben a közegben csak őszintén lehet. Már többször mondtam, hogy elég volt az álszent, mézes-mázos celebekből. Mutassuk meg, hogy kik vagyunk, vállaljuk fel. A képmutató emberektől felfordul a gyomrom, és nem is vagyok hajlandó elviselni őket.”

Indirekt/Blikk

Facebook Comments