Bedurvul az időjárás, markáns hidegfront érkezik

Megosztás

A Kiderül.hu előrejelzése szerint komoly lehűlésre, ködre és erősen felhős, borult égre készülhetünk.

Hétfő

Éjszaka főként az Alföldön köd képződik, amely napközben feloszlik. Eközben észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, főleg az északi megyékben helyenként eső, záporeső előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 23 fok között valószínű, az alacsonyabb értékek északon, északnyugaton, a magasabbak délkeleten várhatóak.

Kedd

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között valószínű, délen lehet a melegebb.

Szerda

Észak felől egyre több helyen szakadozik, csökken a felhőzet. A déli megyékben azonban napközben még erősen felhős marad az ég. Északon megszűnik a csapadék, délen azonban további eső, zápor valószínű.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között valószínű, de a szélvédett északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Csütörtök

Az ország nagyobb részén derült vagy gyengén felhős idő valószínű. A déli tájakon több lehet a felhő.
Délen néhol kisebb eső, záporeső előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között valószínű, de a szélvédett fagyzugokban ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

(Nyitó kép: iStock)

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül