Belehalt a koronavírusba a 33 éves ukrán influenszer, aki korábban azt hangoztatta, hogy a járvány csak kamu

Sharing is caring!

Korábban vírustagadó volt, most rövid időn belül belehalt a koronavírus-fertőzésbe egy ismert ukrán influenszer – írja a Metro.

A 33 éves Dimitrij Stuzhuk azok közé tartozott, akik szerint a koronavírus csak kitaláció volt. A férfi népszerű influenszer volt, több mint egymillióan követték profilját, ahol elsősorban az egészséges életmódot és a sportolást promózta.

Az ukrán férfi Törökországban kaphatta el a vírust, hazautazását követően ugyanis pozitív tesztet produkált. Stuzhuk a kórházból olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken oxigénmaszkot viselt, és a következőket írta hozzá:

“Meg akarom osztani, hogy mennyire beteg vagyok, ezzel szeretnék figyelmeztetni mindenkit. Én voltam az az ember, aki szerint a Covid nem létezik. Egészen addig ezt hittem, amíg el nem kaptam. A Covid-19 nem egy egyszerű betegség. Nagyon is súlyos.”

Nyolc nap után hazaengedték a kórházból, ám néhány órával később hirtelen olyan rosszul lett, hogy azonnal vissza kellett vinni a sürgősségire.

Egykori partnere, akivel 3 közös gyermekük van, azt mondta, hogy a férfi eszméletét vesztette, nem sokkal később pedig súlyos szívrendellenességet mutattak ki nála, ami szívleállást eredményezett. A klinikai halál állapotából még sikerült visszahozni, ám néhány nappal később a 25 éves nő bejelentette egykori párja halálhírét.

“Csak szívmelengető emlékek maradtak, három gyönyörű gyerek és értékes élmények” – búcsúzott Stuzhuktól a nő.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük