Beoltották koronavírus ellen Esztergályos Cecíliát – Ezt a vakcinát kapta meg a legendás színésznő

Beoltották koronavírus ellen Esztergályos Cecíliát – Ezt a vakcinát kapta meg a legendás színésznő

Sharing is caring!

Megkapta a koronavírus elleni védőoltást Esztergályos Cecília! A színésznőt a kínai Sinopharm vakcinával oltották be.

A művésznő egyébként elsők között regisztrált a védőoltásra, csütörtökön pedig meg is kaphatta az oltóanyag első dózisát. A színésznő elmondta, hogy semmit sem érzett, olyan volt mint egy szúnyogcsípés.

(A legfrissebb hírek itt)

“Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól” – nyilatkozta Cecília a Borsnak, aki hozzátette, hogy számára ez a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy ha lesz oltás, akkor ő jelentkezik, valamint elmondta, hogy óriási dolog, hogy ennyi idő alatt lett vakcina a betegségre, ráadásul többféle.

“A kínai természetgyógyászat harminc éve olyan népszerű volt itthon is, hogy emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak”– nyilatkozta a színésznő a lapnak. Cecília egyébként hallgat a háziorvosára, elmondta, ha ő azt mondja neki, hogy a vakcina jó, akkor az úgy is van.

Nem a legendás színésznő az egyetlen, aki megkapta a vakcinát a sztárvilágban, ugyanis már a Korda Gyuri és Balázs Klári páros is sorra került, valamint nemrégiben Pásztor Erzsinek is jutott a védőoltásból. Bodrogi Gyula pedig volt olyan szerencsés, hogy már mindkét adagot megkapta az oltóanyagból.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük