Berki Krisztián egy interjúban szólalt meg a bírósági ügyéről, illetve azt is elárulta, hogyan fogják hívni a kislányát.

Mint korábban megírtuk, veszélyeztetés és rongálás bűntette miatt felfüggesztett börtönbün­te­tésre ítélte a bíróság elsőfokon Berki Krisztiánt, azonban az ügyész fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik.

A celeb csütörtök reggel a Mokka vendége volt, ahol többek között az elsőfokú ítéletre is reagált.

“Curtistől szeretnék idézni. Van egy nagyon remek dalszöveg erre: amíg nem látod hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy. És egy nem jogerős ítéletről nem szeretnék semmilyen kommentet mondani, hiszen az ügyész úr már fellebbezett, úgyhogy lesz másodfok mindenképpen” – mondta szűkszavúan. Hozzátette, szerinte ez egy túl kemény ítélet, viszont azt is megjegyezte: szerinte másodfokon enyhíteni fognak.

(Ez is érdekelheti: Az ügyész rács mögé küldené a büntetőfékezésért: túléli-e Berki Krisztiánék házassága az újabb csapást?)

Mint ismeretes, Berki másodjára is apa lesz ugyanis feleségével, Mazsival közös kislányukat várják. Gyermekének érkezése egyébként enyhítő körülményt is jelentett az ítélet kiszabásakor. Berki az interjúban arról is beszámolt, milyen jelenleg a viszonya kedvesével. Mint mondta, az utóbbi időben egy nap négyszer válnak és hatszor békülnek, de ezt a terhességgel járó hormonváltozásnak tudják be, illetve ennek ellenére még dúl a szerelem közöttük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.