Berki Krisztián vallomása: “A feleségem nélkül nem tudnék élni”

Sharing is caring!

Berki Krisztián és felesége hamarosan belevágnak a babaprojektbe, ennek kapcsán több komoly kérdést is megvitattak – például egy esetleges komplikáció során kit választana a főpolgármester-jelölt.

Nagy a harmónia és még nagyobb a boldogság Berki Krisztián és felesége között! Krisztián jelenleg az önkormányzati választásokra koncentrál, ősszel azonban szeretnének belevágni a babaprojektbe. Ennek kapcsán sokat beszélgettek kedvesével, és komoly kérdések is felmerültek: mi történne, ha komplikáció lépne fel a terhesség során?

Egyértelműen azt szeretném, hogy Mazsit mentsék meg, mert a feleségem nélkül nem tudnék élni” – kezdte Berki a Borsnak, aki gyerekkorában sok traumán ment keresztül alkoholproblémákkal küzdő édesanyja miatt. A férfi már megbocsátott neki, de kapcsolatuk továbbra sem felhőtlen.

Szomorú, hogy a lányom, Nati életében sincs úgy benne, ahogy egy nagymamának illene. Ha visszaemlékszem, csalódtam magamban, hogy – bár csak kilencéves voltam –, de tennem kellett volna érte valamit, hogy ne legyen az alkohol rabja. Ez nekem is fájdalom, de ezzel nem bántani akarom, hanem felhívni az emberek figyelmét arra, hogy tízből hét családban ilyen és ehhez hasonló problémák vannak” – nyilatkozta őszintén Berki, aki ha sikert ér el a főpolgármester-választáson, sok figyelmet és pénzt fordítana a szociális támogatásokra.

(Bors)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük