„Besavanyodott hülye libáknak” nevezte a főorvos azokat, akik szerint rossz ötlet mikulásruhában fotózni az újszülötteket

Sharing is caring!

Sértésekkel teletűzdelt kommentben védte meg a kórház döntését az a főorvos, aki szerint igenis aranyos gesztus az újszülötteket Mikulásjelmezbe öltöztetni, aki pedig nem így gondolja, arról meg van a nem túl fényes véleménye – írja a 444.

Az Orosházi Kórház még december 6-án gondolta azt, hogy cukiságbombát robbantanak a Mikulásjelmezes újszülöttekkel, az országban uralkodó közhangulatot azonban mi sem jellemzi jobban, minthogy a kommentelők teljesen kiakadtak a képek láttán, azokat ugyanis jogsértőnek és ízléstelennek nevezték. Most a kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának vezetője, Huhn Lajos kelt harcra a kommentelőkkel a kórház posztja alatt:

“Hihetetlen mennyi besavanyodott, praeklimaxos anhedóniás BPSZ-ben szenvedő hülye liba él ebben az országban”

– írta a főorvos. Egy másik kommentben “maximálisan jogkövető lelki toprongyoknak nevezte” azokat, akik kiakadtak a fotón. A felháborodás miatt azóta törölte a posztot, ám ami az internetre egyszer kikerül, az örökre ott marad, a Békés Születésért Támogatókör mentette le időben a kommentet, és küldte is el panaszlevelével együtt az említett kórház betegjogi képviselőjének, a kórházigazgatóságnak és a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Etikai Bizottságának is.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük