Betelt a pohár: Jellinek Tina orvoshoz vitte Emiliót

Megosztás

Megelégelte férje szelektív hallását Jellinek Tina, aki úgy érzi, bármit mond a férjének, Emilio meg sem hallja azt – különösen, ha a ház körüli teendők kapcsán kéri a segítségét. „Lassan mondhatok bármit, Emilio nem igazán hallja meg. Igaz, az utóbbi időben nagyon meg volt fázva, több fülgyulladása is volt, ezért jobbnak láttuk, ha ellátogat az orvoshoz. Remélem javítanak a helyzeten, mert kicsit kezdem unni, hogy bármit kérek tőle, azt érdekes módon nem hallja meg” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, akinek férje másképp látja a helyzetet.

„Szerintem Tina hallásával nincs minden rendben. Amikor este 11 körül megkérem, hogy süssön egy kis rántott húst nem igazán reagál. Bezzeg, ha cipő- vagy táskavásárlásról van szó, azonnal kristálytiszta lesz a hallása. Szerintem neki sem ártana egy fülmosás – poénkodott Emilio, akinek felesége bebizonyította, hogy ő ugyan nem retten meg egy ilyen beavatkozástól. – A doktornő azt mondta, hogy évente egy fülmosás ajánlott mindenkinek, így ezt meg is csinálták most. Kifejezetten kellemes volt a beavatkozás. Igaz mindig van bennem egy kis izgalom, ha orvoshoz kell mennem, de jól bírom a fájdalmat, egyedül csak a fogorvosnál félek. Ugyanez viszont nem igaz Emilióra, aki egy megfázásnál is a papot hívná szíve szerint. Nem viseli jól, ha megbetegszik, vagy orvoshoz kell mennie” – árulta el Tina, akinek a férje valóban nem rajongott a fülészeti beavatkozásért.

„A doktornő azt mondta, hogy rendben van a fülem, kiheverte a megfázást, gyulladást. Elvégeztek egy fülmosást, ami ugyan nem fájt, de nem is rajongtam érte. Tinát viszont lehet, hogy elhozom még egy hallásvizsgálatra, mert fülmosás ide vagy oda, azt, hogy Éhes vagyok!, még  mindig nem hallja meg” – mondta a 20:55-től látható adás kapcsán Emilio.

via hirek.ma

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül