Betelt a pohár: szigorú szabályokat hozott otthon Szabó Győző felesége

Sharing is caring!

Sok szabályt fektetett le családjában Rezes Judit, aki férjének, Szabó Győzőnek is számos dolgot megtilt.

Kendőzetlen őszinteséggel vallott arról blogjában Rezes Judit, hogy számára milyen anyának lenni a 21. században. Szabó Győző felesége elárulta: borzasztó ideges tud lenni, amiért a gyerekek csak a telefonon vagy a számítógépen képesek játszani. Mint írta, a fiával két éve ezen vitáznak, és időnként az is előfordul, hogy kiabálnak is egymással emiatt.

Rezes Judit nem tagadja, hogy gyerekként ő is sokat nézte a tévét, de akkor nem volt annyi választási lehetőség, mint most, éppen ezért arról is szót ejtett: szeretné megóvni a gyerekeit, de nem akar házisárkányként viselkedni, ám az általa hozott szabályok szigorúak – vette észre a Life.hu.

„A szabályokból nem engedek. Hétköznap nincs se tévé, se telefon. Szeretném, ha az a kevés idő, amit együtt töltünk, az valóban rólunk szólna. Evés közben sincs semmi. Se otthon, se étteremben. Hétvégén lehet kütyüzni, de azt is egy időkorláton belül. Szombaton moziest van, itthon készített pattogatott kukoricával. Sok a szabály, de jöhetnek azért a kis kihágások is, telefonon zenehallgatás ilyesmi, ezek néha beleférnek” – írta Rezes Judit.

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük