Borzalmas tragédia: holtan találták Budapesten a pár napja eltűnt diákot – Indirekt.hu

Sharing is caring!

A Blikk információi szerint holtan találtak egy 29 éves külföldi diákot Budapesten, a Duna mellett. A fiú még augusztus 24-én tűnt el.

Értesüléseink szerint a fiút utoljára a Boráros tér környékén látták, úgy tudjuk, hogy a telefonja utoljára a Lánchíd közelében volt bemérhető. Iratait és pénztárcáját nem vitte magával, mindent az otthonában hagyott.

Az aggódó családtagok szerint a fiú eltűnése előtt letört volt, sőt az utolsó telefonbeszélgetés alkalmával egy közeli hozzátartozójának öngyilkosságot is említett.

Magyarországon élő családtagjai kétségbeesetten keresték, ám a Blikk információi szerint a fiatal fiú, aki a BS International Business School Budapest tanulója volt, holtan került elő.

Az ügyben kerestük a rendőrséget is, akik megkeresésünkre azt a tájékoztatást adták, hogy a fiatal férfit már nem keresik eltűntként.

Úgy tudjuk bűncselekmény nem történt.

A fiatal fiú unokatestvére nemrégiben tett közzé egy adománygyűjtő felhívást a Go Found Me oldalon, ahol ahhoz kér segítséget, hogy haza tudják szállíttatni elhunyt szerettük testét, ugyanis anyagi akadályokba ütköztek.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments