A dunaszerdahelyi férfi túlontúl elszántan hirdette Isten igéjét.

Szürreális jelenetek zajlottak le egy korábban meghittnek hitt dunaszerdahelyi társasházban. Az egyik albérlet lakóit különös zajok keltették fel álmukból, és bár kezdetben csak arra gondoltak, hogy a felső szomszéd bútorokat szerel az éjszaka közepén, végül rá kellett jönniük, hogy szűnni nem akaró közösülés zajlik a fejük fölött.

A hanghatások miatt a családfő meg is látogatta az említett szomszédot, akiről az ajtónyitást követően kiderült, hogy egy katolikus pap.

A férfi ekkor még tagadta a felé érkező vádakat, ám mivel a vad s..xcsaták a későbbiekben sem akartak abbamaradni, a család következő megkeresésére már beismerte a kósza kalandokat és elnézést kért a zajok miatt.

“A kislányom nem tudott aludni, sírva jött át éjszaka a szobába azzal, hogy még a csillár is mozog. Idővel kiderült, hogy egy római katolikus pap lakik fölöttünk” – idézte a feldühödött apuka szavait a Paraméter.

A hívő szomszédok végül panaszt tettek a nagyszombati Érseki Hivatalban, az egyház illetékesei pedig a papot és a többi lakót is kihallgatták az üggyel kapcsolatban, ám azóta semmilyen tájékoztatást nem adtak arról, hogy miként zárták le az ügyet.

forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.