Botrány: álmában törték rá a falat Bíró Icára

Sharing is caring!

Újra áll a bál Bíró Ica lakásánál. A Metal Lady kedd hajnalban arra ébredt, hogy egykori lakásának a falát áttörték.

– Arra ébredtem, hogy döng az egész ház. Hirtelen azt se tudtam, mi történik, arra lettem figyelmes, hogy a lakásomban idegen emberek vannak. Rögtön próbáltam felvételeket készíteni, erre az egyik munkás durván megfenyegetett – mondta a Blikknek Bíró Ica, aki rendőrt hívott, ám a járőrök – mondván, polgári peres eljárásról van szó – nem tudtak segíteni.

Mint megírtuk, Bíró Ica nem tudott megegyezni a lakás új tulajdonosával, s a vita odáig fajult, hogy kedd reggel az új tulajdonos utasítására néhány munkás megjelent hozzájárulás és építési engedély nélkül, ráadásul nem egyeztetett időben, majd bontani kezdték a lakások közötti falat.

– Most arra várok, hogy felhúzzák a 30 centivel beljebb építendő falat, mert addig nem merek mozdulni sem, amíg idegenek vannak itt, akik átjárhatnak a lakásomba. Tragédia, hogy itt bármit megtehetnek az emberrel. Ilyen sehol nincs, hogy úgy kezdenek el falat bontani, hogy nem kértek engedélyt sem tőlem, sem a hivataltól – mesélte zaklatottan Bíró.

Az egykori fitneszszakértőt többen is segítik: lapunknak Bagoly Tamás, az International Roma Rights Centre alelnöke, aki jogi ügyekben segíti Bírót, elmondta, hogy a lakás tulajdonosa köteles lett volna engedélyt kérni Bírótól.

– Az ügyemben túl sok az embertelen húzás, most összeomlottam, de valahogy túlélem, győzni fog az igazság. Az ügyeim még mindig a bíróság előtt vannak, ha itthon nem kapok jogorvoslatot, az igazságomért, ha kell, külföldre megyek! A megmaradt lakásomat pedig elengedtem. Szeretném eladni, hogy tovább tudjak lépni, és elfelejthessem mint devizakárosult ezt a rengeteg szenvedést – mondta a könnyeivel küzdve Ica.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments