Breaking! Nyomozók rohanták le ma reggel Lagzi Lajcsi házát – döbbenetes új gyanú a zenész ellen

Breaking! Nyomozók rohanták le ma reggel Lagzi Lajcsi házát – döbbenetes új gyanú a zenész ellen

Sharing is caring!

Mocsa – Ismét nagy bajban van Galambos Lajos (59), akinek mocsai otthonát tíz nyomozó ma hajnali 6 órakor házkutatási parancsot lobogtatva lerohanta. A trombitást ezúttal nagy összegű adócsalással gyanúsítják.

Ezúttal a zenész felesége, Boglárka nyitott ajtót a rendőröknek, ugyanis Lajcsi pár napja külföldre utazott, hogy ott ünnepelje a hétfőn esedékes 60-ik születésnapját.

A Blikk információja szerint Lajcsi ellen most sokmilliós ÁFA csalás miatt indult nyomozás. Egyelőre a barátai sem tudják, hová utazott, de az biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják. Emiatt Lajcsit 2016 őszén hónapokig tartó lehallgatás után bilincsbe verve vitték el a nyomozók hazulról, majd több hónapig letartóztatásban volt.

Telefonon kerestük Lajcsi feleségét, Boglárkát is, de egyelőre nem értük utol.

A napokban Lagzi Lajcsi épp egy rádiós műsorban beszélt arról, hogy tisztán fog kijönni az ellene indult büntetőeljárásból, és bízik az igazságszolgáltatásban, bár mikor erről beszélt, kicsit elbizonytalanodott.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük