Brutális idő lesz ma: mindent elmos a víz

Brutális idő lesz ma: mindent elmos a víz

Sharing is caring!

Pénteken napközben erősen felhős égre kell számítani, főleg az északi tájakon várható eső, zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul.

Ahogy csütörtökön, úgy péntekem is alapvetően felhős, borús idő várható. Hajnalban az ország északi, északkeleti felében lehet eső, zivatar. A hajnali 7 és 12 fok között hőmérséklet mellett, helyenként élénk szélre kell számítani.

Napközben erősen felhős lesz az égbolt, főleg az északi tájakon várható eső, zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul, de északkeleten néhány fokkal melegebb is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat megjegyzi: pénteken még az északi, északkeleti, észak-alföldi tájakon várható további eső, a délutáni órákban emellett az Alföldön és a Tiszántúlon zivatar kialakulása várható. A várható zivatarok miatt elsőfokú veszélyjelzés van érvényben Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Indirekt/promotions.hu

Facebook Comments