Csábító ízvilágú az ország salátája

Sharing is caring!

Kiderült, mely alapanyagokat kedvelik leginkább a hazai salátafogyasztók.

Nagy sikert aratott a fogyasztók körében az ország salátája kampány, mely a közösségi médiának köszönhetően több százezer emberhez jutott el. Mi sem példázza ezt jobban, mint az, hogy az Eisberg Hungary Kft. Facebook- és Instagram-felületein több ezren adták le voksukat három héten át azért, hogy megszülethessen az új salátamix, olvasható a társaság weboldalán.

A ropogós összetevőkből készült, egészséges különlegességgel szeptember végétől már bárki találkozhat a legtöbb kis- és nagykereskedelmi lánc polcain. Az ország salátája magyaros motívumokkal és építészeti remekekkel díszített, exkluzív fóliába bújtatott csemege.

A felhívás remek lehetőséget biztosított arra, hogy kiderüljön, mely alapanyagokat kedvelik leginkább a hazai salátafogyasztók.

Nagyon vártuk már a pillanatot, hogy először kézbe vehessük az ország salátáját. Az első héten két salátaalapot, a jégsalátát és a római salátát választották ki a fogyasztók. A második körben a ropogós összetevők következtek, ahol a sárgarépa kapta a legtöbb voksot. Az utolsó felvonásban pedig az édes frisée és a kukorica került ki győztesen

– mondta Spielmann Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfélmenedzsere, aki hozzátette: a termék megvásárlásával a magyar munkavállalókat és – amikor csak lehet – a hazai termelőket támogatják.

A magas minőségi követelmények mellett gondos tervezést igényelt már a „versenyzők” kiválasztása is. A receptúrák kialakításánál nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni a legmagasabb szintű minőség elérésének érdekében. Nem mindegy ugyanis, hogy mely összetevőket és milyen arányban tartalmazzák a salátakeverékek. Ezen külön minőségbiztosítási és termékfejlesztési csapat dolgozik az Eisbergnél nap mint nap.

Sajnos nem minden alapanyagot lehet együtt felhasználni. Valamely salátafélék alacsony oxigénigényűek, mások pedig nem, így bármilyen jó lenne a kettő kombinációja, sajnos nem tudjuk megoldani, hogy egy fólia alá kerüljenek. Jó hír viszont, hogy otthon bárki, bármilyen kedvenc hozzávalóval még tovább színesítheti az ország salátája ízvilágát

– fűzte hozzá Spielmann Laura.

Kiemelt kép: Facebook/Eisberg

Facebook Comments