„Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved” – nem örülnek a rajongók Szabó Ádám és Curtis haverkodásának

Sharing is caring!

Mint arról beszámoltunk, Szabó Ádám lett idén a Sztárban Sztár című műsor győztese, amellyel nemcsak a fődíjat és a dicsőséget, hanem egy barátot is nyert Curtis személyében. A rapper volt az egyik versenyzőtársa, aki a legjobb négy közé jutott, de az elődöntőn váratlanul nem jelent meg, így esélyt sem adott magának arra, hogy a döntőbe kerüljön. Az utolsó adásban azonban végül kiesett versenyzőként fellépett és szurkolt Szabó Ádámnak.

A két zenész között a műsor során barátság alakult ki, ám ennek a rajongók – főleg Ádám támogatói – nem igazán örülnek. Az énekest féltik Curtistől, aggódnak, hogy a korábban drogproblémákkal küzdő rapper rossz útra tereli majd a harmonikást – írja a Blikk.

“Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved… Aztán nehogy megbánd Ádám ezt a barátságot, mert egy lapon fognak emlegetni vele”

– idézi a lap az egyik aggódó rajongót.

Megkérdezték Szabó Ádámot, hogy mit szól ehhez. Azt mondta, hogy bár sokat változott az utóbbi időben, de nem kell attól félteni, hogy lecsúszik, vagy tőle távol álló helyzetekbe keveredne.

“Biztos, hogy sokat lazultam, de sosem tennék olyat, amely miatt a szüleim ne lennének rám büszkék, szóval én alapvetően mindig is jófiú maradok”

– jelentette ki az énekes.

Azt is elmondta, hogy Curtist – aki mellett akkor is kiállt, amikor a rapper nem ment el az élő adásra – jó barátjának tartja, akire bármikor számíthat.

“Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra”

– mondta.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük