Csak azután fogta fel Csontos Karina édesanyja, hogy a gyermekét örökre elveszítette, miután a rendőrök visszaadták neki a lány személyes tárgyait. A Sztárban sztár leszek! című műsor tehetséges énekese múlt pénteken hajnalban vesztette életét egy szörnyű autóbalesetben a kárpátaljai Nagylucskán. A 17 éves lány családja zokogva nyilatkozott a Blikknek.

Ezeket látta már?

– Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt – magyarázta lapunknak megtörten a fiatal lány nővére, Szandra.

(A legfrissebb hírek itt)

Karina a családjával a határ menti Csap településen élt. Csütörtök este az egyik, a közelben lakó barátnője és két olyan fiatalember jött érte, akikkel a családja szerint nem is tartotta a kapcsolatot. Bő harminc kilométerre onnan történt a tragédia, amikor belecsapódtak egy autómentő trélerébe, ami egy korábbi balesethez érkezett. Az égő roncsból egyik fiatal sem szállhatott ki élve.

Karina és barátai egy trélerbe rohantak, a kocsijuk porig égett, esélyük sem volt a fiataloknak a túlélésre

– Azon a szakaszon áramszünet volt, de a rendőrök nem helyeztek ki semmilyen világító eszközt, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre. Ha a rendőrök kiteszik a jelzőfényt, Karina még ma is élhetne, hiszen akkor biztosan észreveszik az autómentőt. Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, egy közeli boltban nem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat – sírta el magát Csontos Karina 31 éves nővére.

Karina és barátai egy trélerbe rohantak, a kocsijuk porig égett, esélyük sem volt a fiataloknak a túlélésre

Karinát a szerelme is gyászolja, akivel már több mint két és fél éve alkottak egy párt. Az édesanyja is teljesen összeomlott, a tragédia óta többször is mentőt kellett hívni hozzá, de a család szerint kórházba egyszer sem került.

Csontos Karina már kisgyerekkorától kezdve énekesnőnek készült. Korábban gyakran előfordult, hogy elcsente nővére hajlakkját, majd az édesanyja magassarkújába bújva énekelt nekik.

– Mindenkinek segített, számára minden ember egyenlő volt. Nagyon szeretett volna továbbjutni a műsorban, de méltósággal viselte, hogy a középdöntőben kiesett. Dicsérte a többieket, tudta, neki még tanulnia és fejlődnie kell. Nagyon büszkék voltunk rá, hogy ilyen bátran viselkedett és megállta a helyét. Azt mondta, nagyon hálás mindenkinek és az egyik álma vált valóra azzal, hogy találkozhatott olyan énekesekkel, mint például Tóth Gabi – tette hozzá Szandra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.